Op kantoor, in een winkel of in een grote fabriek, u wilt graag voor iedereen ‘de koffie’ goed regelen. Juist tijdens het werk of het zaken doen is het belangrijk even te kunnen ontspannen en te genieten van een goede kop koffie, om zo de gedachten scherp te houden en te kunnen blijven presteren. Koffie van Nu begrijpt dit en levert daarom diverse hoogwaardige koffieproducten, die verpakt onder de beste conditities heerlijk van smaak en geur blijven. Dat is pas genieten!

Logistiek
Máár er is meer dan genieten alleen. Als bedrijf wilt u ook dat de koffiemomenten efficiënt en soepel verlopen. Dat de koffiecorners goed en mooi zijn ingericht, u de juiste machine heeft en kunt vertrouwen op een goede service. Koffie van Nu is een betrouwbare en deskundige partner voor het advies over koffie, logistiek en aanverwante producten. Wij hebben daarbij niet alleen oog voor efficiëntie, maar ook voor presentatie. Met Koffie van Nu tilt u het dagelijkse koffiemoment van uw medewerkers, uw klanten en uzelf naar een hoger plan.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken en u meer te vertellen over Koffie van Nu en onze andere producten. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Enschede, stad van nu om daar met ons van gedachten te wisselen en natuurlijk onze Koffie van Nu te proeven.

Koffie van Nu staat voor pure ambacht in combinatie met moderne techniek. Dat proeft u, in elke kop koffie. En als ú het proeft, proeven uw klanten, medewerkers en relaties het ook!