Apparatuur

Genieten van een lekkere kop koffie of maaltijd begint met een schone vaat

Het goed afwassen van kop en schotel maar natuurlijk ook andere vaatstukken is onlosmakelijk verbonden met een professionele bedrijfsvoering. Hierbij moet vanzelfsprekend ook rekening worden gehouden met onder andere de actuele HACCP- en ARBO-normen. Koffie van Nu begrijpt dit en geeft daarom al jarenlang advies over bedrijfsvaatwasmachines en een goede inrichting van uw spoelkeuken of pantry.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken en u meer te vertellen over onze bedrijfsvaatwassers en visie op spoelkeukenlogistiek. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Enschede, stad van nu om daar met ons van gedachten te wisselen. Natuurlijk onder het genot van een kop Koffie van Nu!

Koffie van Nu staat voor pure ambacht in combinatie met moderne vaatwastechniek. Dát ziet u! En als ú het ziet, zien uw gasten of medewerkers het ook!

Horeca apparatuur – Jest Horeca

Met onze ruime horeca-ervaring bent u voor een volledige grootkeukeninrichting bij ons aan het juiste adres. We bieden voor elke keuken een professionele oplossing. Voor grootkeukenapparatuur – zoals combisteamers, fornuizen, vaatwassers, maar ook voor klein materiaal als servies, bestek en overige keukenbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Een complete keuken of slechts één apparaat: Jest Horeca voorziet u graag van advies.

Jest Horeca werkt samen met vakkundige interieurontwerpers en fabrikanten om een horeca-inrichting op maat te kunnen leveren, dus óók voor de inrichting van uw cafetaria, restaurant, lunchroom en kantine kunt u bij ons terecht. Wij leveren uitsluitend professionele diensten en apparatuur, alles van hoogwaardige kwaliteit.

Jest Horeca adviseert u graag over de beste oplossingen en mogelijkheden voor uw organisatie. Door gezamenlijk kritisch te kijken naar uw wensen en mogelijkheden komen we tot de beste inrichting van uw bedrijf.

Ons motto: ‘Kwaliteit is doen wat je belooft’.

Vaatwasmachines / Voorlades

Koffie van Nu beschikt over meerdere modellen en merken professionele bedrijfsvaatwasmachines met ieder hun eigen kenmerken en eigenschappen Wij maken graag op basis van uw persoonlijke situatie een passende offerte.

Vaatwasmachines / Doorschuivers

Een vaatwasser of vaatwassysteem is in elke keuken van essentieel belang. Wat gebruikt wordt, moet schoongemaakt worden. Iedere keuken vraagt om een ander systeem, het vaatwasproces maakt immers deel uit van de totale keukenlogistiek. Wat het formaat van het systeem ook is; het moet worden afgestemd op de overige processen in de keuken.

U kunt bij ons terecht voor onder andere glazenspoelmachines, voorlades, doorschuifmachines, combi-vaatwasmachines, korventransportmachines, pannenwasmachines, waterontharders, omgekeerde osmose-installaties, vaatwasmiddelen en meer…

Koffiemachines

Koffie van Nu beschikt over meerdere modellen en merken professionele koffiemachines  met ieder hun eigen kenmerken en eigenschappen Wij maken graag op basis van uw persoonlijke situatie een passende offerte.