De zorg en liefde waarmee onze koffie wordt gemaakt, proeft u in iedere slok. Koffie van Nu heeft dat ambachtelijke en nostalgische dat bij koffie hoort, maar heeft dankzij het gebruik van de modernste technieken bij het brandingsproces óók de perfectie en flair die u van een eigentijdse kop koffie mag verwachten. Koffie van Nu is voor als u zin heeft in een goede kop koffie.

Perfecte basis
Onze koffiebonen zijn een perfecte basis voor diverse koffievarianten. Zo kunt u Koffie van Nu gebruiken voor een ‘normale’ kop koffie, een espresso, cappuccino of een heerlijke latte macchiato. Zelfs in de keuken wordt koffie in vele recepten verwerkt. Verrassend wat je met Koffie van Nu allemaal op tafel zet.
Koffie van Nu wordt verpakt onder de beste omstandigheden en condities en is mede dankzij ons unieke innovatieve vershoudventiel extra lang te bewaren. Ons advies luidt dan ook: zorg dat u altijd voldoende koffie op voorraad heeft!

Koffie van Nu proeven?
Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in Enschede, stad van nu om daar met ons van gedachten te wisselen over Koffie van Nu, onze andere producten en natuurlijk onze koffie te proeven.

Koffie van Nu staat voor pure ambacht in combinatie met moderne techniek. Dat proeft u, in elke kop koffie. En als ú het proeft, proeft uw familie en visite het ook!