Als horecaondernemer wilt u niets liever dan dat uw gasten een tweede kopje koffie bestellen. Wij denken graag met u mee over hoe u dat voor elkaar krijgt. Natuurlijk gaat het daarbij niet alleen om een goede kwaliteit koffie, maar ook om de logistiek en de presentatie. Dat komt goed uit, want wij hebben niet alleen verstand van koffie, maar ook van de horeca in het algemeen.

Deskundig advies
Wij kunnen u voorzien van een deskundig advies op maat en garanderen bovendien een goede service. Kortom, wanneer u het koffiemoment voor uw gasten en uzelf zo optimaal mogelijk wil laten verlopen, bent u bij Koffie van Nu aan het juiste adres.

Wij komen graag bij u langs om de logistieke situatie te bekijken en u meer te vertellen over Koffie van Nu en onze andere producten. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Enschede, stad van nu om daar met ons van gedachten te wisselen en natuurlijk onze Koffie van Nu te proeven!

Koffie van Nu staat voor pure ambacht in combinatie met moderne techniek. Dat proeft u, in elke kop koffie. En als ú het proeft, proeven uw gasten het ook!